НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! • НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! • НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! • НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! •

ЗА НАС

Фирма ДЕСТ Груп ЕООД е основана през 1993 година. Тогава заложихме на няколко утвърдени чешки производители на материали за водопроводни и отоплителни инсталации. Репутацията за отлично качество на продуктите е в основата на нашия успех.

През изминалите 25 години фирмата ни разшири няколко пъти асортимента на предлаганите продукти, като всичко това е резултат от внимателно проучване на пазара в България, разработването на взаимоизгодни безнес отношение с всички клиенти и партньори. Официални представители и вносители сме на редица чешки, швейцарски, италиански и немски фирми. Продуктовата ни гама е в състояние да затвори целия цикъл по изграждането на водопроводната, отоплителната и канализационна инсталация на една сграда, при това с абсолютна ангажираност към най-високо качество.

ДЕСТ Груп ЕООД доказа през годините своята лоялност към фирмите – производители и към всички клиенти в България, защото ние работим заедно с тях, като непрекъснато търсим нови приложения. Нашите технически консултанти са вашите компетентни партньори в намиране на най-добрите решение за вашите водопроводни, отоплителни и канализационни инсталации.