НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! • НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! • НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! • НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! •

Системи от полипропилен за водопровод и отопление

 

 

 1. Защо тръбопроводни системи за водопровод и отопление да се изпълняват с полипропилен?

  Защото, монтажът на тръбите трябва да бъде бърз, леснодостъпен и безпроблемен за изпълнение.

 2. Защо продукцията за водопровод и отопление да се изпълнява с полипропилен - FV Plast?

  При производството на нашите ПП - Р системи се използват само най-качествени материали - гранулат марка “Hostаlen”- Германия. Проблематичните места - преход между метал и полипропилен, се разрешават без компромис – използват се  обработени метални части от най-качествени месингови тръби и пръти от Немски и Италиански доставчици. Производството е напълно автоматизирано, като постоянно се усъвършенства производствената технология, асортимента, логистиката и работата с контрагенти. Само за последните 2 год. са инвестирани 15 млн. € за развитието на производството и се планират следващи инвестиции. Продукцията, до най-малкия детайл, е изпитана в съответствие с изискванията на европейските стандарти.

  Защо монтажниците предпочитат да работят с полипропилен - FV Plast?

  Знаем какво изискват монтажниците и какво им е необходимо. Никой не вниква в проблемите, които възникват в напорните системи, както хората, които работят всеки ден с тях, т.е. монтажниците. Знаем, че ще оценят сигурността на изпълнението и няма да им се налага да изпитват дискомфорта при рекламации. Пожеланията, проблемите, забележките и препоръките на монтажниците, които получаваме пряко от тях, за нас са база за решения, от който те се нуждаят.

 3. Възможно ли е да се изгради отоплителна система с ПП-Р тръби?

  Да, при това надеждна. Напорният порядак PN 20 е напълно достатъчен за разводки при централно водно отопление (не с пара). Още по добре е за тази цел да бъдат използвани тръби STABI с алуминиева вложка.