НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! • НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! • НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! • НОВИЯТ НИ МАГАЗИН ВЕЧЕ РАБОТИ! Заповядайте на ул. Сребърна 9 – Работно време 8:30 – 17:00 от понеделник до петък! •

Изолация и укрепване на тръбопровода

 

За да отговори на един от основните си критерии по отношение на клиентите (широк и пълен асортимент, позволяващ на потребителя при правилно прилагане - качествен монтаж ), предлагаме редица допълнителни изделия, които поръчваме на специализирани производители.

  • За икономичната експлоатация на тръбопроводите за гореща вода (както и за тръбопроводите за студена вода, подходящата топлоизолация има своето значение - например предотвратява изпотяването) незаменима е качествената топлоизолация. Фирмите TUBEX (пенополиетилен) и K FLEX (микропореста гума) предлагат този тип тръби в достатъчно голям асортимент, както по отношение на диаметрите и дебелината на стените, така и на аксесоарите, необходими за техния монтаж.
  • За безопастната и надеждна експлоатация на тръбопроводите за гореща и за студена вода, е необходимо тяхното укрепване с фиксиращи и нефиксиращи скоби. Фирмата IZOLACONTA предлага голям асортимент от фиксиращи и нефиксиращи (позволява на тръбата да се движи в нея) скоби, както по отношение на диаметрите, така и на аксесоарите, необходими за техния монтаж.  С различните видовете скоби се укрепват различни видове тръбопроводни инсталации: за водопровод, за отопление, за подово отопление, за климатични инсталации.